Nie jesteś zalogowany na forum.
@vanKlomp, რა დაგიწერე ?
Ostatnio edytowany przez Jakub (2019-11-24 16:17:54)
Jakub זה בהונגרית
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
üdvözlet borászok
Ło rety , a Ty czasem nam nie ublizasz .
Wiadomość dodana po 04 min 47 s:
Jakub זה בהונגרית
Ło, a na to to się zupelnie nie zgadzam, żeby mnie krzaczkami traktować, no nie .
Ostatnio edytowany przez kuba (2019-11-24 17:08:23)
Ło rety [dblpt]zdziwiony[dblpt] , a Ty czasem nam nie ublizasz
Nie Lechu to po węgiersku."Pozdrawiam winiarzy"
A te krzaczki to odpowiedż po hebrajsku dla Jakuba na jego zapytanie po gruzińsku.
kuba napisał/a:Ło rety [dblpt]zdziwiony[dblpt] , a Ty czasem nam nie ublizasz
Nie Lechu to po węgiersku."Pozdrawiam winiarzy"
A te krzaczki to odpowiedż po hebrajsku dla Jakuba na jego zapytanie po gruzińsku.
Ufff, to mnie uspokoiłes, więc się napiję
Witamy Nowy Rok 2020.
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
czyli witamy w latach dwudziestych
Oby tylko ten rok nie był gorszy od poprzedniego. Nie mam na myśli zbiorów bo w tej kwestii nie narzekam.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Co takiego masz w takim razie na myśli, Zibi?
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Smoku nie brnijmy w politykę.
Co takiego masz w takim razie na myśli, Zibi?
W ub. roku zmarła mi teściowa i trzy kotki.
Zibi, no rozumiem, rzeczywiście - bardzo niewesołe to sprawy, o których powiadasz...
...smutno mi.
Ale dlaczego ten 2020 rok miałby być jeszcze gorszy?
bo musi być gorszy od tego co będzie po nim
ale lepszy od tego co już był
Zibi, no rozumiem, rzeczywiście - bardzo niewesołe to sprawy, o których powiadasz...
...smutno mi.
Ale dlaczego ten 2020 rok miałby być jeszcze gorszy?
Jeszcze mi cała rodzina i reszta kotów nie wymarła więc napisałem na wszelki wypadek.
Oj, Zibi....
Nigdy nic nie wiadomo... Ale, ale... bądź dobrej myśli.
Niejednemu już zaprzysięgłemu pesymiście - Nowy Rok przyniósł Nową Teściową....
O kurcze, a gdzie ten optymizm w Nowym Roku, toć szkła naprawdę jest do połowy pełna .
Witam w naszym gronie nową koleżankę, oby wina i wszelkie inne trunki Ci się dobrze działy.
A może zawierasz też na czacie .
Nowa? Kto?
Zibi nowa koleżanka zwie się BlankaSzczep , toć odpisywałes jej .
Odpisałem ale nie znam jej. Zresztą to może być i kolega o takim nicku.
Witam serdecznie w najbardziej symetrycznym kalendarzowo dniu naszej epoki: 02.02.2020 lub, jak kto woli: 2020.02.02.
Kolejna okazja do zaobserwowania daty o takiej symetrii i takim rytmie - dopiero za jakiś czas....
Witam serdecznie w najbardziej symetrycznym kalendarzowo dniu naszej epoki: 02.02.2020 lub, jak kto woli: 2020.02.02.
Kolejna okazja do zaobserwowania daty o takiej symetrii i takim rytmie - dopiero za jakiś czas....
Szkoda że postu nie napisałeś o godz. 11.11 lub o 22.22.
Uważam, że znacznie stosowniejsza byłaby godzina 20.02
Faktycznie.
Witam, zalogowałam się zaproszona przez Gynka. Rozejrzę się co piszecie, choć Bogiem a prawdą jedynym produktem jaki mam w ''ogrodzie'' są szyszki sosnowe.
[ Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.31 MB (Maksimum: 1.56 MB) ]