Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 5 6 7
Witaj Lila. Jeśli masz sosnę to można z niej zrobić najlepszy na świecie syrop (pędy, kwiatki). Można też zrobić miód pitny.
My tu tak po troszku o wszystkim piszemy.
Udanego dnia.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Dzięki. Wprawdzie fora przeżywają swój zmierzch ( chyba) ale jednak grupa na FB nigdy tak tematycznie nie będzie skomponowana
jak forum. Zaglądasz i wiesz.
Miło mi, choć ze mnie pożytku nie będzie, natomiast ja pewne przepisy wykorzystam.
Także miłego dnia, mamy piękny weekend, cieszmy się życiem w święto tych co już nie są z nami.
Podobno masz koty. Ja mam 8, a generalnie kocham wszystkie zwierzątka. W Hyde park znajdziesz wątek z naszymi pupilami. U mnie za oknem fajna pogoda. Udanego popołudnia.
Na takim forum można sobie zbierać ulubione tematy, mam inne forum w temacie medycyna naturalna itp..
I, ja witam serdecznie tutaj Lilię . Bardzo dobrze zostań, tutaj z nami . Będziemy pisać na różne tematy.
Jak masz jakiś, problem. Pytaj , Zbyszek zaraz odpowiada na każde pytanie. Z resztą on jest tutaj szefem ,i on te forum założył.
My sobie tutaj piszemy o wszystkim . Zbyszek dzisiaj chyba założysz te panele w końcu .
Fajna pogoda, tylko porwisty wiatr jest .
A winka też robimy. Zauważyłem ze do mojej kocicy kucury latają. Może zajść w ciążę o tej porze kocica. Wczoraj mi położyła kreta pod progiem. Pochwaliła się, pracująca jest jest.
Pozdrawiam was Miło, smacznego obiadu,i dobrego wypoczynku.
W Hyde park można pisać na dowolne tematy. To taka trochę zbieranina. Jak widać.
Widzisz te kobiety . Gdzie wiatr powiewa tam kobieta leci. Taka prawda jest Zibi. Z niej pociechy mieć nie będziemy. lata jak aniołek. Fotki kotów musiałbyś w rzucić.... na potem
Pozdrawiam Was milo z Lilią. Odezwij się skarbie...
Ano niech robi co chce. Napisze co to dobrze, nie napisze to Jej wola.
Na seniorku dzisiaj dała wpis.To jej wola , czy będzie coś pisać z nami. Kobiety zawsze szukają szczęścia w życiu. Tutaj jest za mało nas, i nie ma z kim popisać. A wiadomo tylko wina, nalewki . Koty na boku,i kocice, żeby miały dwie nogi. To co innego..
Pozdrawiam Gliwice+4 km.
Eug..
Tak to jest...
Widzisz te kobiety . Gdzie wiatr powiewa tam kobieta leci. Taka prawda jest Zibi. Z niej pociechy mieć nie będziemy. lata jak aniołek. Fotki kotów musiałbyś w rzucić.... na potem
Pozdrawiam Was milo z Lilią. Odezwij się skarbie...
Szanowny Gieniu, troszkę mnie zszokowałeś robiąc ze mnie idiotkę.
Chyba widzisz, że ja piszę wyłącznie na wątkach gdzie fotek nie można wstawiać. Dałeś link i OK,
ale po rozejrzeniu się, widzę iż jest to forum wybitnie tematyczne - bardzo inspirujące- ale o czym mam pisać?
Wskażcie mi temat,
nie ma problemu. Ja piszę, jak rozmawiam, dokładnie tak...i lecieć z pisaniem mogę na pół szpalty na jednym oddechu,
ale na Boga! o czym? Nie znam się na winach,
wątkiem nader interesującym okazał się Hyde Park...:)
W temacie wina pociechy ze mnie nie będzie, chyba, że zorganizujecie degustację,
ewentualnie ktoś mi odsprzeda nalewki.
I trochę zdjęć, by Was rozerwać.
Kilkanaście lat temu, ten mały źrebak skazany na śmierć razem z matką, oboje wykupieni a z nimi kilkanaście koni, wszystkie zajeżdżone, likwidacja stajni.
Ten sam maluch, już 6- letni, już świetnie wyszkolony, w podzięce wiezie moją córkę do ślubu.
Nie muszę dodawać, że zostanie w rodzinie do śmierci. A Ty Gieniu mnie coś o kotkach nawijasz.:) Ten koń to było wyzwanie.:)
A koty mam, a jakże, psy też. Liczba mnoga, ale jak mnoga? pomińmy milczeniem.
Pozdrawiam, śląc całusy.:)
Wiadomość dodana po 03 min 53 s:
Faktycznie, powinnam napisać w Hyde Parku.
Ach ta moja głowa...!!!
Cudowna jesteś LILIO . Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi. Koniki eleganckie , tez kiedyś mieliśmy koniki . Jak mój tato żył, nawet młode mieliśmy żrebaki. Wszystkich było 6 sztuk. Przyszły inne czasy . Ojciec musiał sprzedać.
Fajnie tak mieć teraz konika. Córka na koniu do ślubu, jeszcze nie widziałem. Jak zobaczyłem aż mi gały wylazły . Pięknie wygląda na koniu.
Nie narzekaj na mnie Lilio . Ja Cię lubię i szanuję. Sama pisałaś ,,że masz co tutaj za wiele pisać. Jest dużo do czytania. Różne przepisy dałem na nalewki, i nie tylko na . Ale na wina też sobie ze Zbyszkiem piszemy. Dużo piszemy na PW.
Jutro na pewno Ci odpisze Zibi..
Bądź zdrowa i wesoła na jutrzejszy dzień.
Wiadomość dodana po 02 min 01 s:
Fotki kotów Zbyszek wrzucił, nawet jeden jest pomalowany. Wygląda jak piesek od Ninki, tylko mu kokardki brakuje lilio
Pozdrawiam do jutra.
Fajne fotki. Forum niby winiarskie ale pisać można o wszystkim. Np. kulinariach o których jest nie tylko w Hyde Park. Jest osobny dział - Kulinaria i wino w kuchni..
TAAK, gdzie ty se poniewierasz kuba?
Wiadomość dodana po 3 h 01 min 46 s:
Witam.
Z szyszek tez można zrobić nalewkę , bo ja robiłem. Ale z zielonych tylko , dodawałem też igły zielone.
Pozdr.
Eug..
Nie ma komu coś napisać tutaj.
Chyba padnie to forum . Nie ma komu pisać ..
Z ananasa bardzo dobra jest nalewka.
Eugen..
Lilia Zajmuje sie polityką . Jej to odpowiada dokładnie . Tutaj nie z kim pisać .
Pozdr
Polityka jeden trzyma , drugi wtyka. Ona rzeczywiście , tutaj nie ma z kim popisać. Na seniorku durch pisze łaciną nawet. Nie wiem z kąd jej się te pomysły biorą. Brawo Lilio dalej pisz , co ci zostało na Twoje lata.
Bo nie jeden sądzi, że posiada dobre serce,
a ma tylko słabe nerwy.
Tu Gliwice +4 km.
Strony: Poprzednia 1 … 5 6 7
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.08 MB (Maksimum: 1.28 MB) ]