Nie jesteś zalogowany na forum.
Każdy ma prawo do własnego zdania. Jak postanowicie tak będzie, ale ja jestem przeciwny usuwaniu kogokolwiek z forum. Choćby dlatego że na niektórych forach banów się nadużywa. Zresztą ja mimo wszystko Gienka lubię.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Zibi - on się nami bawi, ubliża, wymyśla i mimo wielokrotnych próśb nic w w swoim postępowaniu nie zmienia, judzi jakby sprawiało mu to przyjemność, żadne inne forum na takie postępowanie by się nie zgodziło. Na wino.org karano za zdecydowanie mniejsze niewłaściwe postępki i to usunięciem na zawsze.
Moim zdaniem trzeba mu uświadomić że nie godzimy się na tego typu postępowanie, toć naprawdę niema przymusu tu pisać, a jak się pisze to trzeba przestrzegać pewnych podstawowych zasad postępowania między ludzkiego, do którego nie należy ubliżanie i mieszania adwersarza z błotem.
Moim zdaniem trzeba mu wyraźnie dać do zrozumienia że my tu chcemy mieć przyjemność ze wzajemnym obcowaniu ze sobą, a nie zastanawiać się czy warto wejść.
Witam
Kuba: nie tak jednomyślnie o mnie. Ja Was szanuje i, Może Ciebie coś ubliżyłem , to cię PRZEPRASZAM. Czasami mi nerwy puszczą, tak to w życiu jest. tylko z tym twoim kolegą . Smok najprzód robił wywiad ze mną a, teraz gdyby umiał to by mnie zeżarł. Z tego palaczka wyszły jaja a, myślałem na 100% że dobrze ja napisałem a, cholera na mnie jak na ludojada. Ja cie Kuba lubię żibiego, wanklompa Po co to wszystko tyle się nagromadziło, to jest nie potrzebnie . Smok jest radikalny nadawał by się na ławnika.
Wiadomość dodana po 05 min 43 s:
Kuba
Ja dziś już rozmawiałem na ORG pewną osobą. Oni wiedzą kto tu rządzi i, co się dzieje.
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Budujemy Forum, czy latrynę?
Chyba pora się określić, Zibi.
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Będziemy spawać wszystkie pomyłki!
Spawarką na 380w.
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Witam
Wszystkie (gówna) pokasowane i, doszliśmy do dobrej drogi i, tak powinno być dalej. Jeszcze jest tam kilka odpowiedzi nie zgodne z tematem od Pana SMOKA Też powinni żeście pokasować. Za dużo szynki dał na chleb. To była moja- i, wasza wina a że był błąd to szef powinien podkreślić na czerwono. A nie ohydnie odpisywać... Nowi przybysze się boją. Wiecie kogo? administratora. Nic nie piszą tylko czytają. Bo wygląda na (REŻIM)
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Nowi przybysze się boją. Wiecie kogo? administratora. Nic nie piszą tylko czytają. Bo wygląda na (REŻIM)
[dblpt]P
Gienek chyba żartujesz. Jak u nas jest reżim to co jest na Wino.org ?
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
On cały czas żartuje, a przy piątku szczególnie.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Przecież, trzeba pożartować. Piątek Sobocie nie powie. Wanklomp co Ty taki w dniu dzisiejszym. Zgubiłeś atut do pisania. Tylko zdrowie nas uratuje.
Wiadomość dodana po 19 h 16 min 03 s:
KOGUCIK69 napisał/a:Nowi przybysze się boją. Wiecie kogo? administratora. Nic nie piszą tylko czytają. Bo wygląda na (REŻIM)
[dblpt]P
Gienek chyba żartujesz. Jak u nas jest reżim to co jest na Wino.org ?
Na nr.. 78 masz wyryte przeprosiny! Załóż okulary i, bedziesz widział.
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Ten wpis KOGUCIK to według Ciebie też żart?
Bo dla mnie jest to ubliżanie, niczym nie uzasadnione.
Kuba Który?
Wiadomość dodana po 06 min 42 s:
Kuba Pokaż go ! Bo ja go nie widzę chyba ciemno jest.
Wiadomość dodana po 22 min 36 s:
Matheo_ 39
Dlaczego ty mnie opisujesz? Co ja ci zrobiłem?Każdy ma swój poziom dolny lub górny. Może ty masz środkowy, KTO wie .
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
I dobrze że go nie widzisz, tak powinno być ze wszystkimi Twoimi postami w których komukolwiek ubliżasz, brawo Admin .
Kuba ty urwisie . Wiem kto kasuje. dobrze ze cie nie widze . może kiedyś cie spotkam!
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Ja urwis, chciał bym ale nie stety za starym, .
Jak pisałem żeś stary to się obrażałeś.
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Za starego się nie obrażam, ale za Capa tak, a tak pisałeś.
Chcieliscie tomata, czy nie.
Wiadomość dodana po 02 min 18 s:
To macie KUBE.
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
A o co Panu KOGUCIKOWI chodzi, bo nie rozumiem , a Ty rozumiesz .
Nudzi się - i pewnie nie ma żadnego innego pomysłu na ten dzień.
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Posty nie związane z tematyka wątku będą usuwane. admin
Wiadomość dodana po 1 h 33 min 55 s:
Kasuj , kasuj, lepiej jak byś kasował pieniążki..
Wiadomość dodana po 2 h 35 min 11 s:
Posty nie związane z tematyka wątku będą usuwane. admin
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
A o co Ci chodzi, pisz normalnie, grzecznie uprzejmie, szanuj nas, to żaden admin nic Ci nie usunie .
Ukarłćmok
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
KOGUCIK pisz po polsku bo za diabła nie wiadomo o co Ci chodzi, to coś napisał to ani Polski ani Śląski, to pewnie po Kogucikowemu .
Witom
Głowa cołki dzień mnie bolała. Wczoraj popiłem winka.
-------------------------------------------------------------
Posty nie związane z tematyką wątku będą usuwane. admin
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Ha ha, jak piszesz takie głupoty, to ból głowy murowany .
[ Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.3 MB (Maksimum: 1.56 MB) ]