Nie jesteś zalogowany na forum.
Ok dzięki VanKlomp. Nic strasznego się nie dzieje tylko jak ostatnio zobaczyłem na forum godzinę przed jedenastą a miałem spotkanie o 10: 00 to myślałem ze zawału dostanę
Dodam że na chacie (czacie) godzina wyświetla mi się prawidłowo
Ostatnio edytowany przez ToMa (2017-12-05 12:44:19)
Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy!
W ustawieniach konta wystarczy odznaczyć zmianę na czas letni.
No dzięki Grzechu już się tak nie będę stresował Teraz jest OK.
Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy!
TOMA chyba jak zakładałeś konto to zaznaczyłeś sobie nie odpowiedni czas, i dla tego teraz masz jak masz .
W ustawieniach konta wystarczy odznaczyć zmianę na czas letni.
Mamy czas letni, czy nie bardzo?
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Obecnie mamy czas zimowy/kontynentalny.
No właśnie, a w ustawieniach trzeba było zrobić odwrotnie.
Panowie Administratorzy - uczyńcie coś, aby to nasze nowe forum "odrzuconych" i "zbanowanych" było lepiej pozycjonowane w wyszukiwarkach sieciowych. Teraz bardzo trudno je znaleźć. Jeśli będzie lepiej pozycjonowane to pojawią się tu nowi czytelnicy i dyskutanci.
Panowie Administratorzy - uczyńcie coś, aby to nasze nowe forum "odrzuconych" i "zbanowanych" było lepiej pozycjonowane w wyszukiwarkach sieciowych. Teraz bardzo trudno je znaleźć. Jeśli będzie lepiej pozycjonowane to pojawią się tu nowi czytelnicy i dyskutanci.
Zibi , vanKlomp, Smoku uwaga naprawdę cenna, godna polecenia i zastosowania .
Nie mam pomysłu co zrobić, indywidualnie zapraszam gdzie się da..Może lepsza pozycja przyjdzie z czasem, a my się tu nieźle bawimy.
Kurcze laptop mam zablokowany , a informacja to - twoje IP jest na liście sosnowym, wyłączyłem i zobaczę co dalej z telefonu będzie ciężko , szczególnie bo tu wszystko takie maciupkie?
Wiadomość dodana po 02 min:
No i spamowym a nie sosnowym, ehhh
Zablokowany? Czym? Wirus jakiś?
No już na razie normalnie, ale un sam musiał se pooglądać co mu w środku gra .
A może czekał na te mężatki?
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
Eee, chiba ni .
kt70 napisał/a:Panowie Administratorzy - uczyńcie coś, aby to nasze nowe forum "odrzuconych" i "zbanowanych" było lepiej pozycjonowane w wyszukiwarkach sieciowych. Teraz bardzo trudno je znaleźć. Jeśli będzie lepiej pozycjonowane to pojawią się tu nowi czytelnicy i dyskutanci.
Zibi , vanKlomp, Smoku uwaga naprawdę cenna, godna polecenia i zastosowania .
Pozycjonowanie można kupić co oczywiście w naszym wypadku odpada, bo to głupota.
Drugi wariant to nauka programu (sztucznej inteligencji )zajmującej się pozycjonowaniem w sieci. Polega ono na tym, że program ten uczy się poprzez pozwiązywanie zapytań użytkowników wpisywanych w dowolnej wyszukiwarce i pozwiązywanie ich z dostępnymi stronami internetowymi, na których te zwroty i wyrażenia pojawiają się najczęściej.
W wypadku miodów pitnych, najczęściej zadawane pytanie w wyszukiwarce to "jak zrobić miód pitny". Ta sztuczna inteligencja przelatuje całą sieć i szuka stron, na których owe wyrażenia występują najczęściej i umieszcza je w w wynikach wyszukiwania, czyli pozycjonuje.
Aby ludzie zadający pytanie "jak zrobić miód pitny" częściej wchodzili na naszą stronę to na naszym forum w postach powinniśmy jak najczęściej właśnie wykorzystywać zwrot" jak zrobić miód pitny"
Więc taki Rochu powinien podając przepis na miód ananasowy przemycić w swoim poście informację np. "Poniżej zamieszczam info jak zrobić miód pitny ananasowy".
Ta samo ty Kuba pisząc byle jaki post powinieneś przemycić w nim zwrot czy wyrażenie takie jakie najczęściej zadają pytający w wyszukiwarce, dzięki temu program nauczy się "powiązywać" wina, miodki, nalewki itp z naszym forum.
Czyli takie zwroty "jak zrobić wino', lub 'jak zrobić piwo' też powinny się pojawiać jak najczęściej w naszych wpisać, kurcze co post będę umieszczał .
Może takie zapytanie każdy umieści w podpisie?
No Rocha trzeba się spytać czy to zadziała, czy tylko w poście, nie wiem, pogadam z moją latoroślą un coś powinien w tym temacie wiedzieć.
No i "alkohol" też czeba często pisać.
Można też pisać różne słowa dla dorosłych, bo o to często w sieci pytają....
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Udało mi się pozycjonowanie forum. Jesteśmy na drugiej stronie.
Szok!
vanKlomp: mów co trzeba robić, żebyśmy byli na pierwszej....
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
To już zależy od liczby wejść
Wpisuję " jak zrobić wino" i nas nie widać
Wpisz domowa winnica
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.28 MB (Maksimum: 1.52 MB) ]