Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Ja bardzo chętnie poczytam, co Zibi i Ewa (i mam nadzieję inni też) mają do powiedzenia w tym temacie.
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Siarkować czy nie siarkować?Oto jest pytanie.
Wydaje mi się że to jest podobnie jak z wyższością Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia.Każdy robi jak mu pasuje.Ja powiem szczerze tak 50/50
W niebie mnie nie chcą,a w piekle boją się że nim zawładnę
dlatego jestem na tym forum
…i choćbym szedł ciemna doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem najwredniejszym sku*******m w całej dolinie…
Tylko dorośli mają ten "nierozwiązywalny", Bożonarodzeniowo/Wielkanocny dylemat.
Bystre dzieci doskonale orientują się, że zdecydowanie lepsze jest Boże Narodzenie:
bo to właśnie wtedy jest magiczna Choinka i prezenty.
A przy odrobinie szczęścia: "śnieżek, sanki i bałwanki"...
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Zgadzam się z kitcarem. Każdy robi jak mu w duszy gra. I tak wszyscy umrzemy od smoka.
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
Ja sobie wypraszam takie jakieś konotacje...
A jak ktoś chce bardzo sprawdzać to może sobie kupić sobie coś takiego:
https://vinmetrica.com/product/vinmetri … -analyzer/
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
Strony: Poprzednia 1 2
[ Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 803.36 kB (Maksimum: 943.81 kB) ]