Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2


Musisz dać, jak chcesz uzyskać aromat zapach. Miód przede wszystkim daję, to są zalety nalewki oraz przyprawy ziołowe. Po 3 miesiącach dopiero nabiera zapachu i aromatu taka nalewka. Filtruję przed dodaniem miodu. ![[dblpt]P](http://www.domowawinnica.4ra.pl/upload/4ra_pl/domowawinnica/smilies/[dblpt]P.gif)
Pozdrawiam,
Eug, Gliwice +4 km
Offline


Kto z was robi jakąś nalewkę, na dzień dzisiejszy.
Offline


Ja na razie nie robię.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Offline


A, ja zrobiłem właśnie na taką porę, jak teraz jest. Imbrówkę. Dziennie 0,50 gr.. Z rana czosnek jem. Przynajmniej wszystkie bywalcy uciekają ode mnie. Bakterii nie ma.
Bywajcie zdrów.
Gdyby zwierzęta wierzyły w Boga, to Szatan
w ich oczach wyglądałby jak człowiek.
Offline


Ja dziennie jem imbir.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Offline


Zibi. Surowy jesz imbir, czy dajesz różnych przypraw.
Offline


Lekko kandyzowany, ostry w smaku.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Offline


Tak, tak można go spożywać, też czasami zjem, ale piorun pali. Wolę czosnek z chlebem i podpiec go trochę.
czasem w marcu zetnie wodę w garncu..
Offline


Ma palić bo odkaża paszczę.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Offline


Ciebie pasuje bo do roboty chodzisz.
Offline
Strony: Poprzednia 1 2