Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Uwędzone na działce sery typu włoskiego kupione w sieciówce
oraz 2 sery żółte pełnotłuste nieco odpływające:)
Offline
Niesamowite.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Offline
No, dobra, sery - malowanie, ale dawaj foty wędzarni.
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Offline
Zapomniałem
Offline
A oto moja wędzarnia i dzisiejsze sery, z których dwa w przyprawach dla kuby
Offline
Fajna rzecz.
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Offline
Wygląda bardzo profesjonalnie
Offline
No, Rochu, wędzarnia, że fiu, fiu, fiu...
A któż to budował to cudo...?
Nie posiadamy tej Planety na własność... jedynie czasowo wypożyczyliśmy ją od naszych dzieci - i winniśmy zwrócić im ją w dobrym stanie.
Offline
No sery są super, siedzę nad nimi, ślinka cieknie mi po brodzie ale degustację zostawię do Gdyni, coby i mama popróbował .
Offline
Wędzarnia jest kupna nie robiona
W każdym razie jesteśmy bardzo zadowoleni, bo sprawdza się superancko,
kolejny etap to będą pstrągi.
Kuba jeden to serek w ziołach prowansalskich oraz ten czerwony to w ostrej papryce. Oba serki są mało słone, następnym razem soli do solanki dodamy nieco więcej. Ogólnie bardzo ograniczamy sól i cukier i nie każdemu może to podpasować, niemniej aromat wędzenia jest bardzo przyjemny.
Offline
Pstrąg tęczowy przed
i po wędzeniu
Offline
Ile godzin trwa wędzenie i w jakiej temperaturze?
Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów.
Offline
3 godziny w 55 i ostatnie 15 minut w 90.
Offline
Ło rety za wcześnie pojechałem do Rocha i przez to nie załapałem się na pstrąga, jak lubię rybki.
Pięknie wygląda, a jaki w smaku .
Offline
Rozpływa się w ustach
Offline
Rochu sadysta .
Offline
Offline
Strony: 1